Hoe kan ik mijn (logo)bestanden aanleveren?

Tijdens het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling heb je de mogelijkheid om een digitaal ontwerp aan te vragen. Wanneer je dit vinkje aanvinkt krijg je een upload-knop te zien waarmee je één of meerdere bestanden op je computer kunt selecteren. Vervolgens kun je (indien bekend) de te gebruiken PMS-kleuren selecteren en een korte beschrijving invoeren van je ontwerpwensen.

Tip: zijn je bestanden te groot om te kunnen uploaden via ons formulier? Maak dan gebruik van bijvoorbeeld WeTransfer.com en stuur ons de downloadlink, onder vermelding van je offerte- of ordernummer.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.